google-site-verification=ZoidVIx68SLwdW9oUauZ2xbUA8qPd_Y_nD_JtnXaVOA
top of page

Bodiesbyphil Group

Public·5 members

Andrei Paunescu Treceti Batalioane Romane Carpatii

E ziua ta, o, Romanie!Venim cu cantece si flori.Si iti urammulti ani, ferice!Sa fii frumoasa ca o stea Iar noi oricand saputem zice:Nu-i alta tara ca a mea! Cantec - Treceti batalioaneromane CarpatiiPortul nostru romanesc E usor ca sa-lghicesti:Fata-i imbracata-n ie Marama si zadie.La mijloc arecingatoare Si obraji rosii ca o floare.Baietii au toti itari Cusmeuite-asa de mari,La mijloc au braie late Strans legate intr-oparte.Cantec - Suntem romani mereuIata-ma, sunt romancuta, Cammicuta, dar draguta,In picioare am opincute Si la brau porttricolor.Pe cap naframa cu flori.Poale mandre c-ale mele, Mititele,frumusele,Spuneti, care fata oare Se mandreste ca le are?Am sipanzaturi frumoase Cum le stie mama coase.Si la gat mi-am pusmargele Tot dintr-ale mamei mele.Iata-ma, sunt romanas!Tata ziceca-s fecior, Iara mama, puisor,Ma imbraca, ma gateste, Uite-asa peromaneste.Cu opinci, cu zurgalai, Cum sta bine la flacaiSi cu cusmape-o ureche, Ca sa le fiu drag la fete.Cantec - Fii mandru ca estiromanLa multi ani, iubita tara!Din Carpati pana la mare, Sa tedezvolti ca o floare!Sa traiesti, sa infloresti! Vrednici pe totisa ne cresti!In mainile noastre-i sarbatoare, E ziua leaganuluinostru sfant, E ziua noastra ce-i sub soare, Locul iubit si drag depe pamant.E ziua noastra, a tuturor,Zi a florilor de pe campie Si acelor de pe acest pamant E ziua ta, o, Romanie.Scumpa tararomaneasca, Cuib in care m-am nascut, Camp pe care s-a vazutVitejia stramoseasca Scumpa tara romaneasca,Te salut!Sa ai viata invecie, Sa sporeasca al tau popor, Sub drapelul tricolor Sa nu vezidecat fratie!Te iubim,Cu mic, cu mare,Si din inimioara mica,Inaltam mare urare!Cantec - Frati romani din lumea-ntreagaNoi,copiii Romaniei, Vrem sa fii cea mai frumoasa, Ca ne esti o bunamama,Ca ne esti o buna casa.Zile bune, fericite, Pentru totiromanii am vrea Ca esti cea mai minunata Mandra tarisoara mea!Ca tune esti vatra Si din piatra-n piatra E taria unui neam de motAsta-i tara noastra,Noi nu stam in gazda Horea nostru-i risipit peroti!Cantec - Nu uita ca esti romanPatrie, strabuna hora,Hai sa dammana cu mana, Sa cinstim hora fratiei Pe pamantul Romaniei. Dintoate zarile-mpreunaSa-ntindem hora cat pamantul, Sa fie-n lumecant si voie buna Acesta sa ne fie legamantul.La 1 decembrie auzimIn suflet limpede si clara Strigarea unui neam intreg Noi vrem sane unim cu tara.S-a sfarsit serbarea noastra Suntem foartemultumiti Ca-n aceasta zi frumoasa Ati venit si ne-ati privit Iaracum cand terminam Noi cu totii va dorim Iubiti parinti sa netraiti Sa ne faceti fericiti!Cantec - clopotul reintregiriiTara -Andrei Paunescu RefrenTraiasca, traiasca, traiasca, satraiasca,Moldova, Ardealul si Tara Romaneasca!Traiasca, traiasca,traiasca, sa traiasca,Moldova, Ardealul si Tara Romaneasca!

Andrei Paunescu Treceti Batalioane Romane Carpatii

041b061a72

• About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Group Page: Groups_SingleGroup
    bottom of page